top of page
lepakko05.jpg

Lepakkoflikan
yöradio

Huhui! Olen Lepakkoflikka, öisten taivaiden sankari ja yöradion juontaja. Rakastan jekkuja ja osaan suunnistaa äänen avulla ja roikkua ylösalaisin. Joskus kun roikun ylösalaisin, näen maailman asiat toisesta vinkkelistä. Kokeile vaikka!

Olen juontanut Ylen Pikku Kakkoseen 10 yöradiolähetystä, jossa lapset saivat kysyä kaiken maailman kysymyksiä ja jutella kanssani tärkeistä asioista, kuten biojätteestä ja synttäreistä. Samalla kerron mitä pimeimmistä jutuista!

Seuraa yöradiolähetyksiäni täällä

KEKSINNÖT

Hankin erikoisen keksinnön, kärpäspihvikoneen. Maija haluaisi keksiä laitteen, jolla estetään merien roskaantuminen. Kuuntele jaksoni, jossa juttelen lasten kanssa kaikenlaisista keksinnöistä:

https://areena.yle.fi/audio/1-50829714

 

HUKKARUOKA

Mitä on hukkaruoka? Ei! Se ei liity Susi Hukkaan. Se liittyy ruokaan, joka joutuu roskikseen. Tässä jaksossa mietimme yhdessä lasten kanssa, miten voisi vähentää ruuan roskiin heittämistä ja Milja kertoo, mitä ruuantähteitä kanat syövät.

https://areena.yle.fi/audio/1-50829718

 

SYNTTÄRIT

Vuoden paras päivä, omat synttärit! Mutta mitä toivoa lahjaksi? Tässä jaksossa puhumme itse tehdyistä, käytetyistä ja elämyksellisistä lahjoista. https://areena.yle.fi/audio/1-50829695

 

SÄHKÖISTÄ ASIAA

Miksi kannattaa säästää sähköä ja miten sähköä voi säästää? Tässä jaksossa juttelen lasten kanssa sähköstä. Kuuntele sähäkkä lähetys täällä:

https://areena.yle.fi/audio/1-50829719

 

MUOVI

Muovi ei maadu ja on siksi ikävä roska luonnossa. Tiesitkö, että muovia voi ja kannattaa kierrättää? Tässä jaksossa juttelemme lasten kanssa muovista. https://areena.yle.fi/audio/1-50829717

 

LÄHIMATKAILU

Tämän jakson juonsin lähimetsästä! Lapset saivat soittaa ja kertoa omista lähimatkoistaan. Kuuntele hulvaton yöradiolähetykseni:

https://areena.yle.fi/audio/1-50829711

 

TUUNAUS

Löysin kirppujen torilta t-paidan, josta tuunasin yöpaidan. Mutta miksi tarvitsen yöpaitaan henkselit? Tässä jaksossa lapset kertovat omista tuunausprojekteistaan. https://areena.yle.fi/audio/1-50829709

 

UNET

Tämä unettavan hyvä jakso kertoo siitä, miten saada unen päästä kiinni. Ihana Tiana laulaa minulle unilaulunkin! Pakko kuunnella!

https://areena.yle.fi/audio/1-50829708

 

BIOJÄTE

Tiedätkö jo, mikä on Gacca-auto? Sehän on tietysti meidän oma biojätteellä käyvä auto. Tässä jaksossa esittelen Gaccan ja puhumme lasten kanssa biojätteestä. https://areena.yle.fi/audio/1-50829707

 

ELÄINTEN SANKARI

Miten voi auttaa luonnon eläimiä? Mitä iloa on hyönteishotellista? Siitä kertovat ihanat kuuntelijani! Kuuntele jakso täällä:

https://areena.yle.fi/audio/1-50829698

bottom of page